Scholen

Hoog Catharijne staat vooral bekend als winkelgebied. Wat veel mensen niet weten is dat er boven Hoog Catharijne woontorens en kantoren zijn, dat er 24 uur per dag beveiliging is, dat er mensen zijn die al sinds de opening van het complex op deze plek werken en dat er 'patatduiven' wonen. Kunstenaars hebben ter voorbereiding op de tentoonstelling Hoog Catharijne onderzocht en binnenstebuiten gekeerd.

Tijdens het educatieve programma onderzoeken kinderen Hoog Catharijne zoals de kunstenaars dat ook hebben gedaan. Ze vragen zich af: wat zie ik? Wat vind ik van deze plek? Hoe zal dit gebied er in de toekomst uitzien?

Het educatieve programma begint met een introductie door de educatief medewerker in De Werkplaats van Call of the Mall op het Jaarbeursplein. Ieder kind krijgt een Shopping Bag met onderzoeksmateriaal. Onder begeleiding van de educatief medewerker onderzoeken de kinderen Hoog Catharijne. Al hun bevindingen leggen ze vast.

BSO’s en scholen kunnen zich inschrijven via educatie@callofthemall.nl onder vermelding van: naam school, contactpersoon en mobiele nummer, aantal kinderen per groep en de voorkeur voor een dag(deel) en datum van het arrangement.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Moniek Warmer via educatie@callofthemall.nl of via telefoon: 06-22197966.

Foto: Anna van Kooij