Bezoek

Call of the Mall is gratis te bezoeken. De kunstwerken bevinden zich in Hoog Catharijne, op Utrecht Centraal, in het NH Hotel en buiten. Begin een bezoek aan de tentoonstelling bij een van onze twee informatiepunten. Er is een informatiebalie te vinden op het Hoog Brabantplein in Hoog Catharijne en bij De Werkplaats op het Jaarbeursplein.

De Gids

De tentoonstellingsgids verschijnt op 20 juni 2013. Een bezoek aan Call of the Mall begint bij ons informatiepunt op het Hoog Brabantplein. Hier kun je voor 10 euro De Gids aanschaffen, waar je alle achtergrondinformatie over de kunstwerken kunt vinden. De Gids is vanaf de opening van Call of the Mall ook te koop bij de V&D, de Albert Heijn en online te koop.

Plattegrond

Er zijn gratis plattegronden beschikbaar. Hierop staan alle kunstwerken aangegeven. 

Mobiele website

Ten slotte kun je ook gebruik maken van de mobiele website, waarbij je van kunstwerk naar kunstwerk geleid wordt. Als deze site op een smartphone geopend wordt, kan je daar vanzelf voor kiezen (vanaf 19 juni).

Call of the Mall  is dagelijks geopend

Maandag        12.00 - 18.00 uur
Dinsdag         10.00 - 18.00 uur
Woensdag     10.00 - 18.00 uur
Donderdag     10.00 - 21.00 uur
Vrijdag           10.00 - 18.00 uur
Zaterdag        10.00 - 18.00 uur
Zondag          12.00 - 17.00 uur

Tijdens Call of the Mall zijn er op donderdagavond, vrijdag, zaterdag en zondag rondleidingen door enthousiaste en goed geïnformeerde rondleiders. Aanmelden voor een rondleiding kan ter plekke, via rondleidingen@callofthemall.nl of bij een van de informatiebalies van Call of the Mall.

Bereikbaarheid

Call of the Mall vindt plaats in Hoog Catharijne en het Utrechtse Stationsgebied en is het best bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is ook volop parkeergelegenheid rondom het winkelcentrum.

Parkeren

Onder Hoog Catharijne bevinden zich vijf parkeergarages waar in totaal 2000 parkeerplaatsen zijn te vinden.

Parkeergarages:
–  PG1 Moreelsepark (ingang Spoorstraat)
–  PG2 Godebald (ingang Spoorstraat)
–  PG3 Radboud  (ingang Stationsstraat)
–  PG4 Stationsstraat (ingang stationsstraat)
–  PG6 Rijnkade (ingang Rijnkade vlak voor de V&D)
Meer informatie over parkeermogelijkheden in Utrecht is hier te vinden.

Wanneer je de auto parkeert op het P+R terrein Papendorp of Westraven kun je de P+R combikaart kopen. Deze kaart kost 4,50 euro, geldt voor maximaal 5 personen en is te koop bij de parkeerplaats. Je parkeert de auto op de P+R locatie en reist met het openbaar vervoer naar het centrum van Utrecht. Meer informatie hierover kun je hier vinden.

In het stationsgebied vinden momenteel werkzaamheden plaats. De laatste update over de bereikbaarheid van het gebied vind je hier.

De reisroute kun je plannen via: http://route.andes.nl/utrecht.